Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/39/1006039/kerstfilmpjes.nl/public_html/config.php on line 7 KerstFilmpjes.nl - Kerstfilmpjes kijk je op Kerstfilmpjes.nl

KerstFilmpjes.nl

kerstfilmpjes
A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z

Kerstfilmpjes zoekenDeprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/39/1006039/kerstfilmpjes.nl/public_html/config.php on line 7 Wij zijn van mening geen inbreuk te plegen op enig copyright van de door ons gelinkte clips. We willen dit aan onze bezoekers, of een ieder die hier belang aan hecht, nader uitleggen.

1. Kerstfilmpjes is een directory van links met zoekfunctie.
2. Onze database bestaat uit links naar audio en video clips.
3. We linken direct naar de URL van de clips.
4. We willen alleen linken naar legale content (videoclips) die we op internet vinden. Het is niet onze bedoeling om illegale content te linken en te promoten. Als u meent dat dit toch het geval is vernemen wij graag om welke clip(s) het hier gaat. Indien uw klacht cq opmerking gegrond is zullen we zsm correctieve acties nemen.
5. We voegen geen reclame boodschappen toe aan de clips
6. We plaatsen geen kopie van de clips (content) op onze server.
7. We willen benadrukken dat de internetadressen (URL's) van de door ons gelinkte clips vrij toegangelijk en benaderbaar zijn op Internet.
8. We passen geen technieken toe (bv het omzeilen van password beveiligingen) om de content van internetsites illegaal te achterhalen en/of te gebruiken.
9. We zien dat ook Altavista, Video.google.com, YouTube.com, Bolt.com, Grouper.com, Daily Motion en andere sites zoekmogelijkheden (en links) aanbieden naar video en audio clips. We maken dankbaar gebruik van de mogelijkheden die deze sites aanbieden om te linken naar de clips op deze sites.